woensdag 2 april 2008

Druk joh!
Pff niet normaal meer.. Maar gelukkig lijken we nu het ergste even gehad te hebben en zitten we lekker in ons normale drukke ritme..


Vorige week was het echt heel erg.. iedere avond was er wel iemand met de club (waterpolo) bezig. Van bardienst tot jeugdcommissie, via kascontrole tot jaarvergadering.


Zaterdag kwamen nog opa en oma Spanje.. dat was weer heel erg gezellig. Quinten kon weer al zijn verhalen vertellen en we hebben samen lekker geluncht. In augustus gaan we daar weer heen. We verheugen ons erop. Het is altijd erg gezellig. Quinten hoopte wel dat hij oma en opa nog een keer voor augustus zou zien, want dat was wel heel erg lang. Wij hopen het met je mee hoor.

Zondag zijn we als gezin op pad gegaan..


naar de salixslinger Daar was een workshop yurt bouwen.


Dat was heel erg leuk om eens te doen en mee te maken. We hebben de yurt gemaakt van wilgentakken. Eerst slepen naar de juiste plek, toen gaten boren om de grote takken rechtop te zetten en daarna de takken naar het midden buigen en vastmaken zodat je een dak krijgt. Het weer was niet super, maar het was erg leuk om zo bezig te zijn. Quinten heeft vreselijk in de modder gespeeld, geboord met een echte boormachine en een grondboor. Later is hij ook nog op wormenjacht gegaan zodat hij kon gaan vissen.


Helaas had ik mijn fototoestel niet bij me (ja ook ik vergeet hem wel eens gewoon) dus ik heb er geen foto's van. Maar als je op de website van de Salixslinger gaat kijken, krijg je al een heel aardig idee.


De komende tijd gaan ze met vilt de wanden bekleden en het is de bedoeling dat er in de zomer echt in geslapen gaat worden. We zijn heel erg benieuwd wat het resultaat gaat worden.

2 opmerkingen:

drlove zei

gr8 work

Nathalie zei

Wat leuk zeg! Moeten we onthouden voor ons leukedingendoenlijstje!