dinsdag 25 maart 2008

Pasen 2008

Her en der staan ze allang de paasblogjes.

Zoals gewoonlijk hobbel ik daar weer achteraan.. Maar goed het was hier iig een niet minder gezellige pasen als op de blogjes die ik tot nu toe gelezen heb (gezellig is dat, de dag beginnen met een kopje koffie en dan wat favoriete blogplekjes langs, beetje op de koffie bij de dames hihi)
Maar goed waar waren we.. (tussen de laatste zin en deze woorden zit al weer een telefoongesprek, een kopje thee, 2 boterhammen en een waswissel (van machine naar droger) dus ik was het even kwijt.. Maar goed Pasen 2008 dus.

Eerste paasdag, Quinten blijft langer liggen en ik ga er vroeg uit om eitjes te verstoppen en verzin er een grapje bij. Deze keer een briefje van de paashaas. Hij moest niezen en de eitjes lagen overal in de tuin, binnen lagen ook wel eitjes verstopt maar dat was niet door de paashaas gedaan maar door die wonderlijke ouders. Quinten weet heus wel dat mama het doet, want "pap, wakker worden, mama is eitjes aan het verstoppen", "spannend he"en het niet uit het raam proberen te kijken is zoooo moeilijk hihi maar hij wil het niet weten, lekker nog geloven in de magie.. (hij zegt het ook zelf, niet vertellen hoor mam, wat je gedaan hebt, het was gewoon de paashaas)

Wonderlijke ouders? wie wij??

Zijn paaseizoek-outfit. Hij krijgt iig geen natte pijpen hihi.

Papa zoekt natuurlijk mee naar de eitjes. Als het gaat om chocolade is papa er natuurlijk bij.

Tails, vind het maar een vage gewoonte, zo smorgens vroeg.

Femke zocht ook dapper mee. Maar zij had geen geluk. Joy wel, die viste er mooi eentje uit de plantjes.

Na het eieren zoeken, hebben we lekker uitgebreid ontbeten en zijn we tegen de middag in de auto gestapt en naar Brabant gereden waar we bij Opa en Oma Klundert heerlijk gegeten hebben. Het ene na het andere culinaire hoogstandje kwam langs en oma had voor Quinten ook weer tomatensoep met balletjes gemaakt. Lekker eten, fijn gezelschap en goede gesprekken. Het was een fijne middag en avond.
Op de terugwegging de auto steeds meer herrie maken, en omdat we het echt niet vertrouwden (geen motorpech, maar het leek de stuurinrichting) hebben we hem om 11 uur aan de kant gezet. Het was volgens de ANWB een gevaarlijke plek, dus moesten we de auto uit.

Gelukkig waren er voorbijgangers zo lief om ons een stukje op sleeptouw te nemen en ons bij de BP van Bodegraven af te zetten zodat we tenminste droog en veilig stonden. Kort erna kwam de ANWB ook, en na een kleine inspectie bleek het niet de stuurinrichting te zijn maar de kogelager links voor. We konden ermee naar huis, maar wel met spoed naar de garage.

We waren uiteindelijk om 1 uur weer thuis. 2de paasdag hebben we rustig aan gedaan en zijn we begonnen met het klussen op Quinten's kamer en bed. Het wordt erg leuk al zeggen we hetzelf. Foto's komen er echt aan.. als het af is.

Joy had ook een eitje

1 opmerking:

Elly zei

Zo te horen hebben jullie ook hele gezellige paasdagen gehad! Het was wel heel bijzonder hè, dat er sneeuw viel op beide dagen. Voor nu een heel fijn weekend!
P.s. ik ben benieuwd naar Quinten's kamertje!