zondag 23 december 2007

Nieuw kleurtje,nieuwe naam

Vrijdag begon de winter, dus tijd voor een nieuwe lay-out. Het herfstige kleurtje is in de kast. Die mag misschien volgend jaar weer. Het is tijd voor een frisse winterse look.

Meteen ook de titel veranderd. Ik ben meer dan alleen maar een mama met camera en dat kan ik nu ook laten zien. Natuurlijk gaat het voornamelijk over mijn gezin, ik ben begonnnen met loggen als dagboek, voor ons, voor dierbare mensen verder weg, voor Quinten, dat zal ook zo blijven. Maar naar mate Quinten ouder wordt, wordt de wereld weer groter en zullen de onderwerpen ook weer meer worden. Dat was al zo en nu heeft het log een titel die daar bij past.

Het is een beetje een vaag verhaal. Maar na gisteren (heerlijk kerstfeest met mijn ouders,broer en schoonzus) is alles nog een beetje vaag :) Foto's komen zodra ik ze binnen heb. Gisteren waren wij aan het koken. Ik ben helaas mijn camera vergeten. Gelukkig heb ik mijn liefde voor foto's niet van de melkboer bijvoorbeeld en zijn er vele foto's gemaakt door mijn vader en mijn broer. Die komen er dus vast snel aan.

Nu eerst een kopje sterke thee. even wakker worden


1 opmerking:

het lieveheersbeestje zei

Het ziet er leuk en winters uit, dat blauw in je blogje!
Ik wil jullie heel fijne dagen toewensen!

Groeten van alle bewoners van Villa stip.