vrijdag 28 december 2007

mooie plaatjes en gedachten

Natuurlijk heeft iedereen het prachtige weer op de foto gezet..ik ben daarin geen uitzondering. (en ja ook ik word op het einde van het jaar sentimenteel)

Hier een zeer klein aantal van mijn foto's. Ze zijn allemaal in een straal van 150 meter om ons huis gemaakt. Als je dit zo voor je ziet, prijs ik mijzelf weer een keer gelukkig hoe mooi we wonen en hoe fijn het is dat we hiervan kunnen genieten. Op zulke momenten ben ik zo blij dat we de stap genomen hebben om Den Haag te verlaten. Onze levens veranderden ontzettend, voor mij werd het werkgewijs eigenlijk onmogelijk om echt weer aan het werk te kunnen maar deze stap is voor ons gezin zo ontzettend goed geweest. Als ik dan zo fiets door het dit landschap, met voor mij mijn man en kind dan weet ik dat het goed is zo en dat we er eigenlijk al zijn, maar ook echt wel zullen komen.

Kerst vierden we bij mijn schoonouders, heerlijk gegeten, veel gelachen en veel te veel gegeten.
Daarna lekker geslapen, 2de kerstdag zijn we gaan wandelen op de hei. Een heel ander beeld dan de week ervoor maar op zijn minst net zo mooi.


en dan nog eentje die ik niet verwerkt heb, maar hij is gewoon erg leuk...Het mannetje wordt groot.
5 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Celeste,
Voor 2008 wens ik voor jullie, naast geluk en voorspoed, een intake voor Afrika. Houd moed. Het kan allemaal zo maar weer veranderen.
Hartelijke groeten van Hella (www.freewebs.com/hella-franck)

het lieveheersbeestje zei

Wat is de natuur mooi bij jullie! En wat een prachtig jochie! Wat zijn we toch rijk in Nederland..(en ondertussen hoor ik iedereen maar klagen..).
Ik ga een paar daagjes uit logeren met het hele gezin, een hele volksverhuizing.., dus ik ben een weekje of zo offline. Daarom vast een heel gelukkig nieuwjaar toegewenst!

Groetjes mama lieveheersbeestje

daan r. zei

He lieverd, ik was het besje aan het testen (ha als dat geen geheimtaal is) en kwam op je mooie log!

Ik zie je snel!

kus Daan

Celeste zei

Dankjewel Hella, Als er iets is wat de afgelopen tijd gebeurd is bij ons, is dat we zekerder dan ooit zijn over onze keuze. We willen wachten.. ons kindje komt uit ons hart en uit Afrika.

Dankjewel Lief beestje.. Een heel fijne week en een heel goed en creatief 2008

Hihi Daan geheimtaal of niet.. ik snap hem. Ik moet de besjes ook nog testen.. test me suf

Elly zei

Leuk ;-) die scrapsels , mooi hobby he ;-)