donderdag 23 augustus 2007

We doen het!!


De zolder, alleen bereikbaar met een vlizotrap maar er is wel al een kamer gemaakt.De badkamer zoals hij nu is. Hij gaat veranderd worden. We hebben geen idee hoe het gaat worden.De kamer voor. Dit wordt de hobby en werk kamer. Straks met Droppie erbij wordt dit haar kamer en verhuisd deze kamer naar zolder.De tuin achter (voor en zij heb ik nog niet op de foto) Hier gaan we dus vreselijk aan de slag.Quinten's slaapkamer. De grote kamer aan de achterkant van het huis.Zo meteen het vakantie verslag maar eerst de huizen update :)
We gaan verhuizen. Oktober gaan we over naar het nieuwe huis.
Als tenminste alles klaar is. Ze gaan nu eerst aan de slag in het huis.
Alles wordt vernieuwd. De keuken,badkamer, wc, electra,afvoeren plafonds. Helaas moet de schoorsteen eruit. Daar zat asbest in. We maken ter zijner tijd wel een nieuwe. We willen graag een losse houtkachel.
De tuin is helemaal een droom die waar wordt. Voor achter en aan de zijkant is tuin. We zijn er zo gelukkig mee. Overal borrelen allemaal plannen. We weten precies wat we willen in de tuin. Een vuurkuil, een stenen barbeque, een stukje groente tuin (mn voor Quinten) een speelhuisje (ook al voor Quinten) een kruidenmuur en nog veel meer plannetjes. Binnen borrelen ze ook. Quinten wil dezelfde kamer als hij nu heeft, dus dat is makkelijk. Maar nu nog verder. We hebben al zo lang gewacht en nu het echt zo ver is, moeten we toch nog even goed nadenken. Ik weet wel dat ik een witte gang en trapgat wil.Lekker licht en open. Beneden wordt licht.. de meubels zijn allemaal donker dus de rest lekker licht. Onze slaapkamer en werkkamer hebben we nog geen idee. Ook weten we niet wat ze met de badkamer en wc enzo gaan doen.
We hebben wel een heuze trapkelder. Echt heel leuk.
Woorden schieten een beetje te kort met hoe blij we zijn hiermee. Eindelijk de stap verder, we gaan in een kleinere gemeenschap wonen, dat betekend nog meer veiligheid en rust voor onze kinderen zonder in te moeten leveren op bv school of spelen met vriendjes of sport ofzo.
We krijgen een groter huis, een echt thuis voor ons gezin.
De dieren zullen dit allemaal fantastisch vinden en vast hun plekje wel weer vinden.
De katten zullen eindelijk naar buiten kunnen (dat gaat nog wennen worden voor mij hihi) en de meiden hebben een grote tuin waar ze straks naar hartelust kunnen rennen en waken.
Nog even geduld.. het is zo oktober!

3 opmerkingen:

Catharina zei

Wat een super nieuws.
Gefeliciteerd!

sabine zei

Gelukt!!! Hartstikke mooi - geniet er van en succes met alle plannen!

greetz,

Sabine (Nigerialijst)

curmy zei

Echt een leuk huis hoor als ik het zo zie! Ik weet zeker dat het helemaal jullie plekkie wordt!