dinsdag 7 augustus 2007

nog wat vakantiewerk

Waar het leven thuis altijd tussen mijn naaiwerk schijnt te komen, heb ik van deze afleiding geen last als we op vakantie zijn.

Daar schiet dus ook altijd de hoeveelheid omhoog. Iedere keer neem ik me weer voor dat ik thuis op zijn minst 2 dingen per week af zal ronden, maar tot op heden lukt dat toch steeds weer niet. Er komt altijd van alles tussen. Maar ook na deze vakantie is het voornemen niet anders. Meer tijd voor het naaien. De plannen zijn er in ieder geval. Ik wil voor Quinten's kamer een Quilt maken voor op zijn bed. In de nieuwe kleuren van zijn strand kamer. Ook ben ik bezig nu met een grotere zonnekind pop. Voor Spanje ligt ook al een stapel patronen en materiaal klaar. Lekker aan de rand van het zwembad met een naaiwerkje zitten. Je kan het slechter treffen.
Dit is het resultaat van de vakantie.

1 opmerking:

~wilma~ zei

Hallo,ik las je reactie op mijn log.Natuurlijk ook even bij jou kijken.Wat een toeval,ik heb ook van die popjes gemaakt.Ze zijn zo leuk!Had me ook altijd voorgenomen om kerstpoppetjes te maken( voor in de kerstboom) is er ook nog niet van gekomen.Wie weet als ik in het bejaardentehuis kom ;-)