woensdag 29 augustus 2007

Het eerste raadsgesprek

We stonden erg vroeg op. Zeker na de late avond was het erg vroeg. Maar niets wat een douche niet kon verhelpen.. De kadootjes in de auto en op naar Zoetermeer. Mijn ouders zouden met Quinten naar de Ikea gaan voor zijn kadoo terwijl wij naar Rotterdam gingen voor het gesprek met de raads medewerkster. We waren net op tijd.. door alle opbrekingen in de stad was het even zoeken. Gelukkig konden we nog even op adem komen in de wachtruimte en de zenuwen onder controle brengen.

Ja wat zal ik er eens van zeggen. Dit was echt een orienterend gesprek. Aan de hand van een vragenlijst (met ook de standaard vraag waarom willen jullie adopteren) hebben we 1,5 uur gezeten. Nu moeten we onze levensloop (verslag van je leven, aan de hand van vaststaande punten en min 4 kantjes en max 12 kantjes) schrijven en mailen naar haar, voor de 10de wil ze het hebben.
Dan op 17 september hebben we het 2de gesprek.. Daarna 25 september het 3de gesprek (midden in de verhuizing. Dit is een thuis bezoek,dus we zullen proberen de dozen netjes op te stapelen hihi ) en dan daarna nog een gesprek om het rapport in te lezen.. en dat gaat ergens begin oktober worden want ze wil het voor haar vakantie geregeld hebben.

Het gaat dus een drukke en spannende maand worden. We wachten het maar eens rustig af.

Geen opmerkingen: