dinsdag 5 februari 2008

We vullen de tijd nuttig

Nee nog steeds niets gehoord van K&T we wachten geduldig.. We gebruiken de tijd maar nuttig. Zo zijn we begonnen met behangen van de kamer voor ons droppie en deze week leggen we de vloer.
We houden de kamer rustig en zonder drukke afbeeldingen of prints en veel natuurlijke materialen. Ze krijgen dezelfde vloeren op de kamers. We proberen veel van dit soort linkjes in de kamer te stoppen. Zo ben ik al bezig met de popjes te maken die op de seizoenstafel in de kamer komen. ons droppie krijgt er een heel aantal die Quinten ook had of Quinten krijgt dezelfde die Droppie ook krijgt. Hij/zij zal ook in de bedden van Quinten slapen. Zo hopen we het gevoel mee te geven dat hij/zij er echt bij hoort, dat hij/zij hier ook een verleden heeft. We realiseren ons dat we heel bevoorrecht zijn dat we dit kunnen doen, en proberen dit ook met veel eerbied te doen.

We merken beiden dat we bezig zijn met een thuis te creeeren.. voorbereiden op wat gaat komen, we worden rustiger, willen alles goed gepland hebben en zorgen voor veel regelmaat, ook moet er van alles nog af komen en het liefst nu!.. noem het nesteldrang. We hebben het er ook wel over dat het nog heel lang kan duren.. we rekenen zelf niet voor de zomer op enige verandering (hebben ook de vakantie naar Spanje gewoon gepland, al was het even pijnlijk) We weten ook dat deze nesteldrang een keer gaat stoppen en dat we dan mocht het nog stil staan een klap krijgen, maar voor nu geven we ons er maar aan over en genieten we van de mooie nigeriaanse koppies die we langs zien komen en natuurlijk van Quinten. Want die houdt ons ook goed met 2 benen op de grond.

Naast dat we in huis bezig zijn, blijven we ook informatie verzamelen over adoptie, special needs (welke is wel en niet haalbaar) en Nigeria. Want dat laatste blijft toch gewoon het beste voelen.
Vanavond gaan we naar de Special Need avond van Wereldkinderen. We zijn ook geweest naar de avond voor oudere kinderen. Daar hebben we veel van opgestoken en we denken dat deze SN avond ook waardevol zal zijn.
In het krantje van Kind en Toekomst lazen we over een huiskameravond over adoptie uit Nigeria. Riepen meteen ja daar willen we heen. Tot we de datum checkten. Het valt precies in een weekend dat we vanwege het 40 jarige huwelijksfeest van mijn schoonouders in Belgie zitten (zo komen we de tijd wel door hoor, met dit soort tripjes.. in mei mijn ouders 40 jaar getrouwd en die vieren dat in Frankrijk.. ach er zijn ergere dingen hihi)

Nu maar wachten op de volgende avond, hoewel dat nog even kan duren, want volgens mij zijn er niet veel avonden gericht op Nigeria. We hebben gelukkig nog even (lijken inmiddels meneer Cruijff wel hihi). Dit jaar gaan we naar de Auntie dag en naar de K&T dag.. en ohja we gingen thee drinken :)

Nu snel even zuigen.. mijn moeder komt oppassen... dus moet het netjes zijn he :)

Geen opmerkingen: