donderdag 28 februari 2008

't Geertje

Gisteren binnen, vandaag lekker naar buiten. Ondanks dat de jarige job zelf moest werken, hebben wij het goed gevierd!
Gefeliciteerd lieve Ron en Papa.. we houden van je!
We zijn op de fiets gestapt en lekker naar het Geertje gefietst. Inmiddels hebben we wel de kortste route gevonden en binnen een half uurtje fietsen. Zonnetje erbij, zalig.

Met als beloning, lammetjes, veel lammetjes, en zelfs een geboorte!
en jullie krijgen als beloning foto's, veel foto's.


Deze foto heeft Quinten gemaakt. Hij had het geluk de allereerste keer dat het lammetje op zijn benen stond op de gevoelige plaat vast te leggen. Beretrots was die!en een filmpje

4 opmerkingen:

MariecusBruyn zei

Wat een prachtige ervaring moet dat geweest zijn, een geboorte meemaken. Dan is het lentegevoel er ook helemaal!
En mooie foto's om het te delen.
Dank je wel.

het lieveheersbeestje zei

Wat lief! Wat zal je zoon verrukt zijn! De onze (toen 7 jaar) zag vorig jaar tijdens een exursie naar 'de boerderij' een geboorte van een kalfje. Mijn man was ook mee als begeleiding en hij was hele maal enthousiast. Maar zoonlief vond het kennelijk heel gewoon. Toen ik vroeg hoe het op de boerderij geweest was, was zijn commentaar "er was veel modder joh, en 't stonk er heel errug" ahem.. Gelukkig hebben we de foto's nog. Kennelijk vonden veel kinderen (groep drie) het iets heel gewoons, er waren zelfs moeders die pas veel later te horen kregen via de school-nieuwsbrief dat er een kalfje geboren was, de kinderen hadden het er helemaal niet over gehad..

Marièlle zei

ha die Celeste...

Grappig, het Geertje, wij gaan er vaak heen als we kindjes op bezoek hebben en ik kan niet wachten tot we onze eigen kindjes er mee naar kunnen nemen!

Wat je vraag op onze log betreft, we zijn binnen Alphen verhuisd. Of meer, we wonen formeel gezien al op het nieuwe adres maar mijn bedje wordt hier pas a.s. zaterdag heen verhuisd dus ik ga nog wel elke avond naar het oude adres om te slapen. We woonden in Kerk en Zanen, het nieuwe huis is vlak achter het theater Castellum.

Grappig, elke keer als ik richting Rijneke Boulevard rijd en ff goedkoop ga tanken bij de Shell Expresse in Groenendijk vraag ik me af of ik toevallig langs jouw huis rij....

Groetjes
Marièlle

Annouk zei

Hallo,

Door mijn blogrol-oproepje ben ik uiteindelijk ook een hier komen piepen. Ik zag je al eerder reageren maar ik lees reacties vaak snel, snel via mail en dan neem ik niet vaak de moeite om door te klikken.

Blij om jullie te leren kennen. Ik ga me langzaam moeten verdiepen in jullie blogje. Maar er is dus mama Celeste, papa Ron, broer Quinten van 8 en dan de adoptieporcedure in Nigeria?! Jullie wonen in NL maar jou ouders zijn van BE? Verbeter me als ik het mis heb ;o)

Tot blogs!