maandag 25 februari 2008

De gang


De gang willen we op knappen (net als veel meer plekjes in het huis hihi) maar afgelopen vrijdag kregen we de lamp kadoo die we er graag wilden hebben. Een gave kroonluchter (ontzettend bedankt dames, we zijn er echt heel erg blij mee).
Toen we de volgende dag bij de kringloop ook nog dit ontzettend lieve bankje vonden, kwamen we ineens al een heel eind in de gang. Nu nog een grote kapstok en dan maar heerlijk aankleden. We hebben de keuken meteen ook maar omgezet. Zo is de keukendeur naar de gang niet meer werkzaam, maar de deur vanuit de kamer naar de keuken wel. Ook is de kattenbak uit de gang weg en zo waar lijken de poezen de verhuizing van hun bak prima te accepteren want de reden waarom er in eerste instantie een bak stond op die iet-wat-onhandige plek is niet weer voorgevallen.

Ik zal nog wat foto's maken vandaag van de keuken en de gang, om te laten hoe het is, en wat plaatjes laten zien hoe we het willen laten worden.

Ik heb een heel erg gave website gevonden waarop we heel simpel een moodboard kunnen maken, en zo de sfeer kunnen maken/aanvoelen die we denken neer te willen zetten. Zo kom je tot verassende inzichten en ideeen.
Zo maar een fijne tip op de maandag morgen.
Nu ga ik snel opruimen, want een nadeel is er wel aan het klussen. Het geeft een troep! en na jaren in een klein huis gewoond te hebben, kan ik daar heel slecht tegen.

Geen opmerkingen: