maandag 22 oktober 2007

verf,vloeren en verhuisdatum

We hebben de sleutel! Vrijdag 12 oktober kregen we de sleutel. Niet dat we echt iets konden gaan doen, dat dan weer niet. Ons huis was nog verre van af. Volgens de aannemer zou dat 19 oktober zijn. We hebben geduld en plannen alles een weekje verder. Niet ideaal, met de herfstvakantie en mijn school de komende week, maar we doen het ermee. Hier willen we toch niet meer weg, dus we hebben het liever heel erg mooi, dan afgeraffeld.

En heel erg mooi wordt het. De muren zijn glad gestuckt. De badkamer en keuken zijn precies zo getegeld als wij willen en de plafonds zijn prachtig geworden.
Inmiddels is de 19de ook gepasseerd, maar helaas het huis is nog niet af. We wachten nog op de 2de trap naar zolder en de laatste electriciteits dingen, water en natuurlijk de CV instalatie. Volgens iedereen moet dat vrijdag 26 oktober af zijn. We gaan het hopen. We kunnen niet langer wachten, want ons huis nu moet 1 november zijn opgeleverd.

Maar goed nu het mooie nieuws.. Het wordt prachtig. Dit weekend hard aan het werk gegaan en we hebben de slaapkamers en woonkamer inmiddels helemaal geverfd. De vloeren op de slaapkamers liggen ook al. Vandaag, ga ik de plintjes afverven en de tekening op Quinten's kamer (lambrizering geverfd in 3 kleuren blauw) tekenen. Morgen dan verder verven en dan kan ik de trap gaan schuren.. die moet geschuurd worden en wit geverfd(net als de gang en de overloop boven. Dat wordt nog een hele klus, ook omdat het huis dus nog niet klaar is en er dus nog steeds mensen lopen. Dus we bedenken nog wel hoe we dat voor elkaar gaan krijgen.
Dan willen we de keuken en de wc nog verven en alle plinten,deuren en deurposten..
Maar we gaan ervoor. Het gaat lukken, vast.
De planning is nu dat we zondag 28 oktober over gaan.
Daarna ga ik een weekje of wat bijslapen ;)

1 opmerking:

Nathalie zei

Spannend allemaal, succes met de laatste dingetjes afmaken en straks met verhuizen! (da's nu al HEEL snel!) 'k Hoop dat wij binnenkort ook in zo'n situatie verkeren! :-)