zondag 2 september 2007

Stoere Stuiver tocht
We wilden de laatste dag van de vakantie nog even genieten van de zomer. Dus dan wordt het al snel wandelen. Het eerste plan was, naar het Noord AA en daar omheen. Dan op de terugweg een bakje koffie halen bij mijn ouders. Maar toen ik mijn moeder aan de telefoon had, vertelde ze van de Stoere Stuiver tocht.. een tocht voor stoere kinderen vanaf 7 jaar.
Een kleine speurtocht op het internet leverde de kleine route op en toen we die uitgeprint hadden zijn we gegaan. Naar Noordwijk. Ik kon een rondje strand en zee wel gebruiken. Nou die korte route was lang zat, en zeker toen we verkeerd liepen (een bospaadje vonden we spannender..we weten het, dom dom olie dom hihi) hebben we de route ongeveer 2 keer gedaan. Vanaf augustus mogen honden los mee dus ideaal, de meiden hebben genoten. Onderweg zijn allemaal spannende opdrachten en je gaat in de duinen van het pad af.. echt een stoere tocht. We hebben sterretjes mos zien groeien en zandduinen beklommen, schelpen gevonden en met de golven gespeeld. Echt een aanrader!

http://www.staatsbosbeheer.nl/doen/dagjeuit/zelfoppad/details.asp?ACT_ID=2527 en daaronderaan kan je de verkorte route uitprinten.

Geen opmerkingen: