woensdag 26 september 2007

Hoog bezoek

Nou gisteren dus het huis bezoek gehad..
Het is helemaal goed gegaan.. ik had nog even alles gezogen en gedweild. Ron verklaarde me voor gek.. we zitten midden tussen de dozen..maar goed mijn manier van stress verwerken zullen we maar zeggen..

Toen ze er eenmaal was, was het ook meteen goed. We hebben het over veel gehad, over antroposofie.. over invoelen, over draken, over hoe we het denken te gaan aanpakken en wat precies onze wensen en ideeen zijn.En al onze punten zag zij prima zitten.. Special Need, ouder kindje, Nigeria.. ze kon het helemaal voor zich zien..Het is goed zo.. Ook het plaatje met Quinten erbij zag ze helemaal voor zich.

2de helft van oktober gaan we meer horen, dan is ze terug van vakantie en heeft ze het rapport af, dan moet haar baas het nog lezen en dan zou er eventueel een extra gesprek kunnen komen over onze Special Needs/ouder kind wens.

Ze wilde eerst alles snel snel doen, we hebben aangegeven dat we toch gaan verhuizen, dat we dachten pas in oktober aan de beurt te zijn en dat het dus van ons niet snel snel hoefde en 2de helft van oktober prima is. Nu we 'weten' dat het wel goed zit.. dat we volgens haar 'natuurtalenten' en 'als adoptie ouders geboren' zijn is er een rust weer over ons.. en voelen we weer heel sterk. Het komt zoals het komt....

Er is een onzettend groot pak van mijn hart af! heerlijk gevoel dit.. ik ben klaar voor de verhuizing..
12 oktober krijgen we de sleutel en we hopen 21 oktober over te gaan.

3 opmerkingen:

WAHMama zei

Wat heerlijk dit te lezen, dat moet je idd een goed gevoel geven!

Celeste zei

Ja het geeft zeker een goed gevoel.. en een rust..
Het komt echt goed.. we durven langzaam te gaan dromen..

Karin zei

Dat geeft je een goed gevoel als as. adoptie ouder!