donderdag 30 augustus 2007

Nog wat spanjefoto's

Oma Spanje heeft ook een camera. Oma Spanje maakt ook foto's. Erg mooie foto's mag ik wel zeggen. Gelukkig heeft ze ze ook op gestuurd. Hieronder dus nog een stukje Spanjeweek.
Ik weet niet precies wanneer deze foto gemaakt is, maar ik vind het een prachtige foto. Moe maar gelukkig.Ons beeld vanaf ons balkon van het appartement. Als je goed kijkt, zie je Papa en Quinten bij de bankjes.Dinsdag was de kinderoptocht. ALs dat aan je voorbij trekt smelt je hart.. wat een droppies en wat is het voor hun ongelovelijk belangrijk dat ze hieraan deel mogen nemen.Quinten mocht een helm opzetten en even op de foto.Wat een concentratiePuur genieten dit.
Quinten's verjaardag in Spanje


Woensdag de grote optocht. Even met een van de piraten op de foto!

Wat een kostuums he!Voor een zwaard moet je wel geridderd worden. Dus dat doet papa even. Van alle markten thuis zo een papa :)


Deze man maakte op oma Spanje (en op mama) indruk. Een vreselijk mooi en markant persoon. Gedurende de week, kwamen we hem steeds tegen maar op goed kreeg oma hem niet op de foto. Even volhouden maar.
De strijd tussen de moren en de christenen begintWat zeg je? waarom wij onze oren dicht houden?

Hierom.. Karbiet schieten maakt een ongelovelijke herrie!
Hoera gelukt! de mooie moor in zijn element op de foto!
en toen moest het gevecht nog beginnen hihi, dit was het inschieten. Het gevecht zelf hebben we niet afgewacht. Dat konden onze trommelvliezen niet meer hebben.

Nog even pootje baden in de middelandse zee..2 opmerkingen:

WAHMama zei

wauw, knappe vent die zoon van je :)

Karin zei

Wow, dat ziet er uit als een heerlijke vakentie en ja..ik moet het echt een keer zeggen, wat is Quinten toch een prachtig kind.