maandag 2 juli 2007

nieuw bed
Een heel speciaal lijstje
Nauwelijks te zien maar Vader en Zoon samen in mijn oude bed. Eindelijk kan Pap bij Quinten in bed een verhaal voorlezen.

Gisteren weinig tijd gehad om foto's te maken. We zijn de hele dag aan het ruimen geweest. Het is niets verbouwen en opnieuw decoreren maar boy wat geeft dat een troep zeg. Inmiddels is een groot deel al opgeruimd en gesopt. Vandaag nog even de rest doen. Volgende week kunnen we weer opnieuw beginnen want dan gaan we verven op Quinten's kamer en dus moet het hokje leeg. Ik kijk er nu al niet naar uit. Quinten wel, want die mag 2 nachten logeren op onze kamer :). Hij kan niet wachten tot volgende week.
Gisteravond zijn we lekker bij de mac Donalds gaan eten. Dit weekend hebben we Shrek 3 gezien en met de speeltjes bij de Happy meal vonden we het wel erg leuk (en mama had even geen goesting in koken) Quinten had een tijdje geleden laten vallen dat hij graag wilde proberen of hij melk kon hebben en dat leidde tot een kleine bij de grote gele M. Hij heeft een Mac Flurry gegeten. Ontzettend genoten maar vandaag dus buikpijn en krampen. Helaas, melk is nog steeds een no-no hier. Dus vandaag een rustig dagje thuis. Morgen gaan we er weer tegenaan. Tenminste Quinten dan, ik ga zo vreselijk schoonmaken...:)

Geen opmerkingen: